Resultatliste Lang distance – søndag 4. februar – Västgötaloppet

I år var vi så heldige, at kunne deltage i Västgötaloppet og vupti, så havde vi et DM lang distance. De lokale arrangører og den danske stævneledelse skulle lige lære hinanden at kende, men vi har mødt en utrolig velvilje til at løse udfordringerne.
I tidtagervognen sad vores egen Stephan Ghisler-Solvang og speakede på både dansk og svensk. Før starten fik han interviewet den ene af de to tidligere danske OL-deltagere som stillede til start, nemlig roeren Eskild Ebbesen. Den anden deltager var langrendsløberen, Martin Møller fra NSP.

Ca. 130 danske og grønlandske løbere stillede til start i Västgötaloppet og det var en fest for os alle. Et løb afviklet af folk som i 2019 arrangerede World Cup på de samme løjper, svensk professionalisme og en meget komprimeret løjpe gjorde at man følte, at der konstant “var gang i den”

Resultatliste DM langrend 2024 lang DM og FM alle klasser

OBS: listen er opdateret 25. februar med Hanna Werner, Aarhus Skiklub som blev nummer 3 i forbundsmesterskabet i D21. Vi beklager fejlen.

LINK TIL VÄSTGÖTALOPPETS RESULTATLISTE

Billeder
Der er taget masser af billeder af både Gunver og Bent Hjarbo såvel af Kenneth Bøggild fra Danmarks Skiforbund. Du må gerne låne dem til dine egne opslag på sociale medier, men husk at angive fotografen.