Stort tillykke til de uofficielle Danske mestre i langrend 2021

Vi kan endelig løfte sløret for resultaterne fra den forgangne uges virtuelle uofficielle Danske mesterskab i langrend 2021 i Elmelund Skov ved Odense.

For første gang siden 1987 var vejrguderne med os og Odense skiklub stillede med rekord fart op med mandskab, scooter, kreativitet og et ufatteligt gåpåmod og fik lavet en fantastisk fin krævende og kuperet løjpe til både skøjt og klassisk.  Snekvaliteten svingede lidt i løbet af ugen, men til weekenden var der tæt på Norske forhold i sporet.

Fordi det er så unikt, at vi har kunnet afholde en form for dansk mesterskab i Danmark, har skiforbundet besluttet, at præge særmedaljer til alle medaljevindere i de forskellige klasser.

Der blev gået til den i løjpen, hvor deltagerne hensynsfuldt måtte løbe lidt slalom mellem fodgængere, turskiløbere, pulke og hinanden. De skiftende føreforhold fra dag til dag gav måske heller ikke helt retfærdige vilkår, men ikke desto mindre har vi opnået et rekord højt deltagerantal med mange nye navne på resultatlisten – både børn og voksne – velkommen til jer ! Vi håber I kommer igen næste år.

Vi har høstet en masse erfaring med det virtuelle tidtagningsformat, som virkelig rummer mange spændende muligheder for fremtiden, og med lidt tilpasning og udvikling kan det fint anvendes til fremtidige konkurrencer og challenges.

Vi beklager den lidt sene resultatformidling, men dels var vi nødt til at få lidt overblik over de juridiske aspekter i politiets indblanding, og dels var der lidt arbejde i at få renset resultaterne for småfejl.

Vi har konstateret at nogen løbere har oploadet en og samme tracking til både skøjt og klassisk. For disse løbere har vi fjernet tiden i klassisk og ladet deres tid i fristil tælle med, da vi ikke kan vide, med mindre vi har modtaget informationer om det, hvilken stilart de har løbet i.

Vi vil gerne takke for den kæmpestore opbakning der har været og ønsker hermed alle medaljevindere et kæmpe tillykke og også et stort stort tillykke og tak til alle deltagere. Vi satser på en gentagelse næste år, men gerne ude corona restriktioner !

Vi vil bede alle medaljevindere om at sende os en email med Navn, email og postadresse til

Ulrich Ghisler : ulrichghisler@mail.dk eller Johan MacLassen: biomac2@outlook.com

Medaljerne vil blive sendt til jer, og så må I meget gerne sende os en selfie, med medaljen om halsen !

Se alle resultater her:

Resultater-DM-Langrend-2021-Elmelund

Mange Ski hilsner

Odense Skiklub og DM langrend – stævnekomiteen.