Reglement

Det officielle Langrendsreglement blev skrevet i 1990 med en kort justering af distancerne i 2004. Der er selvsagt dalet meget sne ned i sporet i løbet af de seneste 28 år, hvor bl.a. aldersklasser, distancer, discipliner og udstyr er blevet tilrettet og kommunikeret via indbydelser og instruktioner. De respektive stævneorganisationer har år for år brugt deres sunde fornuft og fået det bedste ud af de lokale forhold til at afvikle stævner af høj sportslig kvalitet. De Danske Mesterskaber i 2018 vil blive afviklet på et tilsvarende grundlag.

Regelgrundlaget til DM 2018 fremgår af informationsmøderne, opslag og indbydelsen. Informationer, der ikke fremgår heraf, kan man finde rettesnor til i det internationale langrendsreglement (FIS ICR 2016), (Klik her:  FIS langrendslove 2016 ) og evt. i det gamle Langrendsreglement (Klik her: xxxx).

Til DM 2018 vil vi følge de internationale regler mht. længden på skistave (Klik her: GuidelinesEquipmentCC_Poles_English)

***

Til glædelig orientering kan vi oplyse, at vi er i gang med at skrive et helt nyt ’Langrendsreglement’ samt et tillæg til reglementet med en ’Vejledning til arrangører’.